torsdag den 7. april 2016

Påskekage med kanin

Den tilbagevendende påskefrokost med en håndfuld kollegaer er ensbetydende med kage. I år var den dog lige ved at falde til fordel for tiramisu, men den kollega, der afholde frokosten besluttede sig for, at han ikke kunne undlade kagen.

Inspirationen til pynten har jeg fået fra Zoe's Fancy Cakes.
Hun har en del tutorials på Youtube som jeg synes er rigtig fine og meget lette at gå til.
Der var flere muligheder at vælge imellem, men valget faldt på den lille kanin med chokoladeægget.



Kagen består i top og bund af almindelige lyse sukkerbrødsbunde. Den midterste bund er en kokos-spungecake med hvid chokolade.
Bundende er stænket med en hurtig hjemmelavet limesirup og lagt sammen med hhv. lime- og lys chokolademousse. Derefter er den smurt med en IMBC og overtrykket med fondant.
Det var en yderst vellykket smagskombination - ikke sidste gang den bliver lavet...


Kaninen er modelleret i floverpaste tilsat lidt almindelig fondant.
Stakit og blomster er lavet i fondant tilsat tyllose.
Ægget er et indkøbt kinderæg, hvilket der var lidt rift om at få - god det er let at dele i to :-)
Kanterne er grøn royal iceing tullet med en græstyl samt et par likøræg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar